VINKORT

Hvidvin

Glas

1/1 flaske

 

 

 

Villa di Mare Pinot Grigio 2019

50,- kr.

190,- kr.

Flot, klar lys i glasset med et let, grønt skær. Vinene er blød, harmonisk og forholdsvis tør på tungen. Den har en let krydret aroma med honning og frugt, som behageligvis gentager sig på tungen sammen med et let mineralsk præg. Rigtig forfriskende.

 

 

Epicerie a la Francaise Sauvignon Blanc/Viognier 2019

 

230,- kr.

Let, forfriskende og livlig vin med sprøde aromaer. Noter af grapefrugt, eksotiske frugter, sødmefulde nektariner og stikkelbær. Cremet og blød på tungen med strejf af hvid hyldeblomst og igen et touch af grape i en lang og behagelig eftersmag.

 

 

Stimson Winery - Chardonnay

 

210,- kr.

Charmerende Chardonnay med masser af sødmefuld melon, friskt æblepræg og lidt diskret flødekaramel. Passer godt til f.eks. Skalddyr, fisk fjerkræ og lyst kød

 

 

 

 

 

Rødvin

 

 

 

 

 

Villa di Mare Rosso 2019

50,- kr.

190,- kr.

Fyrrig siciliansk rødvin med en dejlig og krydret aroma i glasset og modne, røde frugter på tungen. Yderst lækker og meget populær.

 

 

Epicerie a la Francaise Syrah 2019

 

230,- kr.

Stor, intens, tæt og fyldig rødvin med touch af brombær, solbær, violer og lakrids. Det følge op af en lang, blød eftersmag med virkelige behagelige tanniner. Her får du virkelig god vin for pengene.

 

 

Stimson Winery - Merlot

 

210,- kr.

Klassisk Merlot med fine hindbær, kirsebær og modne blommer, et charmerende vanillepræg og en dejlig flot og blød finish. Klar dansker-favorit. Washington State danner generelt ramme om et utal af prisbelønnede Merlotvine.

 

 

Hvid-/ Rødvin og Rosé (25 cl. flaske)

60,- kr.